Martin Sanitair
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
Loodgieter en installateur Loodgieter en installateur

Uw loodgieter en installateur in Antwerpen, Mechelen, Leuven, Vilvoorde e.o.

Martin Sanitair uit Mechelen is uw specialist voor de installatie van sanitair en het verbouwen van badkamers. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het vervangen, herstellen en onderhouden van uw cv-ketel (aardgaskachels en gaskachels), installeren van centrale verwarming, vervangen van dakbedekking, aanleggen van leidingen en verhelpen van lekkages. Onze installateurs en loodgieters hebben oog voor detail, beheersen ambachtelijk vakmanschap en beschikken over veel ervaring. Daarnaast maken wij gebruik van materialen met hoge kwaliteit. Zo heeft u dus de zekerheid van een perfecte installatie met een lange levensduur. Als deskundige loodgieter en installateur zijn wij werkzaam in de regio Mechelen, Leuven, Antwerpen, Vilvoorde, Willebroek, Duffel, Grimbergen en Londerzeel.

 

Vakkundige loodgieter en installateur voor:

- het verbouwen van badkamers

- installatie van cv-ketels (aardgaskachels en gaskachels)

- cv-ketel onderhoud en reparatie

- aanleg centrale verwarming

- vervangen van dakbedekking en dakgoten

- zinkwerk

- leidingen aanleggen en lekkages verhelpen

 

Martin Sanitair heeft het leveren van kwaliteit en tevredenheid van klanten hoog in het vaandel staan. Wij komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden voor uw badkamer of centrale verwarming te bespreken. Na ons vrijblijvende adviesgesprek ontvangt u een scherpe offerte.

 

De installatie van uw cv-ketel, het vervangen van dakbedekking en dakgoten, het aanleggen van leidingen en het verhelpen van lekkages is bij ons in zeer goede handen. Onze loodgieters en installateurs zijn actief in de omgeving van Mechelen, Leuven, Antwerpen, Vilvoorde, Willebroek, Duffel, Grimbergen en Londerzeel.

 Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...